Connect with us

Sport

CSU Craiova – FC Botoşani. D. Lazar: „Nu îmi este frică de niciun joc de la Craiova”

Published

on

davidlazar

Jucătorii de la FC Botoşani vor să continue seria de jocuri fără înfrângere din acest sezon. Portarul David Lazar şi fundaşul dreapta Sergiu Homei sunt optimişti înaintea meciului de la Craiova şi consideră că pot obţine toate cele trei puncte.

„Nu am jucat împotriva Craiovei. Sper să fie un meci în care să luăm măcar un punct. Cu prima şansă pornim noi pentru că suntem mai sus clasaţi în Liga I. Nu mie frică de niciun jucător de la Craiova. Trebuie să fiu concentrat . La portari, concentrarea este punctul forte. Trebuie să învăţăm fiecare din greşeli”, a spus David Lazar.

Fundaşul dreapta Sergiu Homei va fi titular în meciul de la Craiova deoarece Andrei Patache este accidentat. El va vrea să profite şi să îşi păstreze tricoul de titular.

„Şansele sunt egale. Ei joacă acasă şi îşi doresc trei puncte dar şi noi dorim acelaşi lucru. Eu am uitat că am fost rezervă. Sunt mulţumit de modul cum mă pregătesc şi este doar decizia antrenorului. Am pierdut nişte puncte şi puteam fi mult mai sus. Per total este ok”, a spus Sergiu Homei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad