Connect with us

Administratie

Controlul anunţat de prefect la Staţiunea Popăuţi nu a mai avut loc. Nechifor: „Eu îi aştept cu porţile deschise”

Published

on

popautistatiune

În ultima perioadă, Staţiunea de Cercetare Popăuţi a fost din nou în centrul atenţiei. În urma unor reclamaţii, prefectul Costică Macaleţi anunţa că va timite un control la Staţiunea Popăuţi pentru a constata dacă s-a încălcat legea.

Controlul nu a mai venit la staţiune dar în schimb va urma o verificare făcută de către Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice, în subordinea căreia se află Staţiunea Popăuţi.

„Controlul de la Prefectură nu a venit şi nu cred că va mai veni. Eu îi aştept cu porţile deschise. A existat o reclamaţie dar corpul de control al prefectului nu poate face verificări. Dacă există o reclamaţie, aceasta se înaintează către academie (ASAS). Ştiu că această petiţie a ajuns la academie şi cu siguranţă va fi un control. Este al treilea. Probabil vor fi şi instituţiile abilitate. Academia este cea care îşi trimite o echipă de control. Aici totul este transparent. Pot să vină oricând. Până în momentul de faţă am făcut treabă bună la staţiune şi nu mă simt ameninţat. Dacă academia îmi spune să-mi dau demisia pentru că trebuie să vină altul, eu nu am nicio problemă”, a spus Ionică Nechifor, directorul Staţiunii Popăuţi.

Nechifor susţine că majoritatea reclamaţiilor au fost făcute de către Ilie Chiorăscu, fostul director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi. În opinia lui Ionică Nechifor, Chiorăscu ar fi împins în faţă de către o serie de persoane care au interes să pună mâna pe terenurile staţiunii.

„În spate la tot ce s-a întâmplat este domnul Chiorăscu. Nu am înţeles atitudinea dumnealui având în vedere dezastrul pe care l-am găsit în staţiune. Cred că domnul Chiorăscu, susţinut de câteva persoane interesate de terenurile staţiunii, face reclamaţii. Sunt tot felul de scenarii că dacă scăpăm de Nechifor, noi vom continua la fel ca până acum. Nu se poate. Staţiunea de cercetare deja are o altă direcţie”, a adăugat Ionică Nechifor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad