Connect with us

Sport

Tony Heleşteanu îi ia apărarea lui Istvan Kovacs: „Toţi arbitrii români din Liga I sunt mai presus de orice bănuială”

Published

on

helesteanu tony

Fostul arbitru Tony Heleşteanu, în prezent director sportiv la FC Botoşani, le ia apărarea arbitrilor care oficiază pe prima scenă a fotbalului românesc. Heleşteanu susţine că Istvan Kovacs a comis câteva greşeli mari în meciul ASA Tg. Mureş – Steaua dar consideră că ulterior s-a făcut prea mare tam-tam.


Tony Heleşteanu spune că arbitraj perfect nu va exista indiferent cine va conduce Comisia Centrală a Arbitrilor. El admite că Istvan Kovacs a greşit, trebuie sancţionat dar consideră că ar fi o greşeală scoaterea de pe lista FIFA a arbitrilor români.

„Nu-mi place să aud din partea unor reprezentanţi ai fotbalului că cer în Comitetul Executiv date referitoare la arbitraj. Din ce ştiu, ei sunt reprezentanţii cluburilor de Liga I în Comitetul Executiv. Ei trebuie să exprime părerea majorităţii. Toate cluburile trebuie întrebate. Eu cunosc foarte bine arbitrajul. Greşeli vor fi indiferent dacă pleacă Vassaras, dacă vine Ion Crăciunescu sau Ioan Igna. La Istvan Kovacs, eu nu am văzut atât de multe greşeli pe cât s-a scris. Nu cred că un arbitraj poate decide atât de hotărâtor soarta unui campionat. A fost un arbitraj nefericit dar nu a fost unul care să merite să schimbăm lista FIFA. La ora actuală, toţi arbitrii români din Liga I sunt mai presus de orice bănuială. Greşeli vor face tot timpul”, a spus Tony Heleşteanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )