Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. Rapid CF Suceava – Petrolul Ploieşti 2-3 GALERIE FOTO – ISTERIE pe Municipalul din Botoşani

Published

on

rapid cfr-petrolul (27)

Rapid CFR Suceava şi Petrolul Ploieşti se întâlnesc pe Municipalul din Botoşani, în sferturile de finală ale Cupei României. Peste o mie de suceveni au venit pe arena din Botoşani pentru a-şi susţine echipa contra unei formaţii care şi-a propus în acest sezon titlul în Liga I.

Ploieştenii au venit cu rezervele la Botoşani. Doar Priso, Marinescu şi Albin au fost trimişi de Gheorghe Mulţescu din primul minut iar pe bancă îi mai are pe Astafei şi Alcenat.

Oaspeţii au început mai bine partida şi s-au instalat în terenul sucevenilor dar nu şi-au creat ocazii mari la poarta lui Rohetki.

În minutul 26, la un corner de pe stânga, ploieştenii au reuşit să deschidă scorul. Defensiva suceveană l-a scăpat din marcaj pe Kristijan Ipsa iar fundaşul ploieştean a marcat cu capul din patru metri.

Imediat după primirea golului, sucevenii au replicat prin două şuturi din afara careului dar mingea trece peste poartă.

La pauză scorul este 1-0 pentru Petrolul dar repriza secundă este în pericol să nu se mai dispute din cauza ceţii foarte dense.

Deşi vizibilitatea este scăzută, centralul Iulian Călin a decis că meciul poate continua.

În minutul 56 Suceava reuşeşte egalarea prin ex-botoşăneanul Marius Matei. Atacantul sucevean a pătruns în zona centrală şi l-a executat pe portarul Petrolului. Un minut mai târziu Priso reuşeşte să readucă Petrolul în avantaj printr-un şut plasat, la colţul lung.

În minutul 59, Petrolul îşi majorează avantajul. Hadad îl execută pe Rohetki cu un şut din marginea careului. Suceava forţează şi după un şut foarte bun al lui Matei, Sumanariu reduce din diferenţă în minutul 68.

Impulsionaţi de peste 2500 de suporteri în tribune, sucevenii se aruncă în atac şi forţează egalarea. De partea cealaltă, ploieştenii sunt în corzi, se apără şi încearcă să profite pe contraatac.

Ceaţa este din ce în ce mai densă iar vizibilitatea este foarte scăzută. Practic nu se vede de la o tribună la alta.

rapid suceava - petrolul ceata (1)

Din tribune nu se mai vede aproape nimic dar centralul Iulian Călin este decis să ducă meciul până la capăt.

Pe finalul partidei, sucevenii au căzut fizic iar ploieştenii au început să ţină de minge şi menţină avantajul de un gol pe care îl au. În minutul 90Beta vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Partida se încheie cu scorul de 3-2 pentru Petrolul, formaţie care se califică în următoarea fază a Cupei României.

 

Rapid CFR Suceava: Rohetki – D. Balan, Ferariu, Velescu, Semeghin, Sumanariu, Sfrijan, Apostol, Negru (55 Golofca), Marinkovic (75 Burcea), M. Matei.

Rezerve: Pascal, Sava, Golofca, Spatar, Burcea, Gheorghinciuc, Plecamciuc

Petrolul Ploieşti: Bolboaşă – Peteleu (67 Alcenat), Ipsa, Satli, Beta, Hadad (79 Filip), Marinescu, Priso, Albin, Nepomuceno, Pastorini (46 Nkoyi)

Rezerve: Cobrea, Alcenat, R. Alecsandru, Filip, Gallegos, Astafei, Nkoyi

Arbitri: Călin Iulian (Ştefăneşti) – Sebastian Stoianov (Constanţa), George Neacşu (Câmpulung)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )