Connect with us

Sport

Bogdan Tudoreanu: „Diferenţa a făcut-o valoarea jucătorilor lor şi experienţa lor mai mare”

Published

on

tudoreanu bogdan

Antrenorul principal al formaţiei Rapid CFR Suceava este mulţumit de jocul elevilor săi chiar dacă nu au reuşit să treacă de Petrolul Ploieşti. Bogdan Tudoreanu consideră că valoarea şi experienţa jucătorilor de la Petrolul au făcut diferenţa în partida de astăzi.

„Băieţii au făcut un joc bun, mai ales în a doua repriză care a fost una echilibrată. Nu au fost foarte mult peste noi. Diferenţa a făcut-o valoarea jucătorilor lor şi experienţa lor mai mare. Una peste alta, eu zic că ne-am îndeplinit obiectivul în această competiţie. Chiar l-am depăşit. Am reuşit să eliminăm o echipă de liga I şi cred că am ieşit cu capul sus din această competiţie. Urmează jocurile noastre din campionat. Cred că suporterii noştri sunt mulţumiţi de modul cum ne-am prezentat în această competiţie. Vreau să le mulţumesc celor de la Botoşani pentru că ne-au ajutat cu organizarea dar cred că dacă jucam la noi, stadionul era plin şi le-ar fi fost mai greu celor de la Petrolul”, a spus Bogdan Tudoreanu care a adăugat:

„Cel puţin pe finalul meciului, eu personal nu mai vedeam ce se întâmplă în careul nostru. De la banca noastră de rezerve nu se mai vedea absolut nimic. Dacă domnul arbitru a considerat că se poate juca…”.

Tehnicianul sucevenilor se gândeşte de acum la campionat şi speră ca echipa sa să facă un retur foarte bun şi chiar să reuşească promovarea în Liga I.

„Sperăm să facem cât mai multe jocuri bune şi în campionat şi să obţinem cât mai multe puncte. Dacă rezultatele ne vor duce spre un loc de promovare, nu ne vom da la o parte. Sper să recuperăm jucătorii până sâmbătă. Am ales să jucăm sâmbătă deoarece duminică nu se putea iar luni ar fi fost puţini spectatori”, a mai afirmat Tudoreanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad