Connect with us

Evenimente

Jandamii botoşăneni în alertă, înaintea meciului Rapid Suceava – Petrolul. 46 de suporteri ploieşteni au interdicţie pe stadion

Published

on

jandarmi intrare stadion

Nu mai puţin de 46 de susţinători ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, care va juca mâine, de la ora 18.30, pe Stadionul municipal Botoşani, în compania echipei Rapid C.F.R. Suceava, au interdicţie de a pătrunde pe stadioane la meciurile de fotbal, în urma sancţiunilor contravenţionale complementare primite pentru încălcarea prevederilor legii nr.4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei la competiţiile sportive.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor lua măsurile necesare pentru identificarea “interzişilor” la porţile de acces, în eventualitatea în care vor încerca să intre pe stadion pentru a-şi susţine echipa favorită.

Dacă vreuna din aceste persoane va încerca să pătrundă sau va fi depistată în incinta stadionului, jandarmii îi vor întocmi actele de sesizare. Conform legii, această faptă constituie infracţiune, fiind  pedepsită cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

Interzicerea accesului celor 46 de persoane la meciurile de fotbal se aplică atât în cazul meciurilor desfăşurate în ţară, cât şi în cazul celor desfăşurate în străinătate.

Cel mai ,,proaspăt interzis”, din rândul susţinătorilor echipei Petrolul Ploieşti, nu va putea intra ca spectator pe niciun stadion, până pe data de 23 octombrie 2015, când expiră măsura complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal, dispusă de jandarmi în cazul său.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )