Connect with us

Sport

FOTO Rezultate foarte bune pentru sportivii de la Brilliant Taekwondo Sporting Club, la Cupa României

Published

on

taekwondo brilliant (1)

În acest weekend, Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Cupa Romaniei-editia a XV-a și Turneul Republican-ediția a V-a de Taekwondo WTF unde au avut o prestație frumoasă în ciuda timpului scurt de la lansarea în activitatea sportivă. Clubul botoşănean a luat startul alături de marea majoritate a cluburilor din țară, aceasta fiind competiția națională care reunește cei mai mulți sportivi.

Fiind la a doua competiție în cele 4 luni de activitate, Brilliant Taekwondo Sporting Club a reusit sa dubleze numărul de medalii, acest fapt demonstrând profesionalismul cadrelor tehnice, dar și devodamentul pentru acest sport din partea sportivilor și a părinților.

Medaliații acestei competiții conduși de către instructorul Denis-Paul Matei sunt următorii:

Locul 1 : Dulgheriu Sebastian – George ;

Locul 2 : Corduneanu Andreea (2 medalii, un binemeritat cadou de ziua ei), Burlacu Rareș – Ștefan, Hobjilă George, Matei Diana – Nicola ;

Locul 3 : Ganfiuc Alberto – Andrei, Zamosteanu Robert – Marian;

O prestație deosebită au avut-o și sportivii Costenco Ștefan, Cicu Cătălin – Florin, Moscalu Eduard – Leonard, care s-au oprit în sferturi din cauza lipsei de experiență. Din cadrul lotului ce s-a deplasat în municipiul Brașov a făcut parte și vicepreședintele acestui club, arbitrul Iustin – Gabriel Manciu.

“Sunt foarte mulțumit de prestația sportivilor, aceștia având o atitudine adecvată acestui sport, fiecare dintre ei depășindu-și limitele pentru a cuceri fiecare punct în parte. De asemenea, suntem foarte optimiști în privința viitorului Taekwondo-ului botoșănean atât datorită sprijinului instituțiilor de învățământ partenere, cât mai ales datorită sprijinului Federației Române de Taekwondo WTF prin includerea asociației noastre în subproiectele ’Eu sunt mic tu fă-mă mare’ și ’Unitate prin sport, Moldova-Ungaria-România’ din cadrul proiectului național al Ministerului Tineretului și Sportului – Pierre de Coubertin”, a declarat președintele-instructor Denis-Paul Matei.

taekwondo brilliant (2) taekwondo brilliant (4) taekwondo brilliant (3)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad