Connect with us

Evenimente

Dosar penal pentru că a furat un cric, o pompă, un patent şi o şurubelniţă

Published

on

ambulante noi (2)

Noaptea trecută, la o oră după miezul nopţii, jandarmii ce  patrulau pe strada Aleea Parcului din municipiul Botoşani au observat o persoană care, la vederea forţelor de ordine, s-a ascuns într-o scară de bloc.

Jandarmii au procedat la interceptarea şi identificarea persoanei care avea un comportament suspect, iar în urma controlului corporal preventiv efectuat au găsit asupra acesteia două şurubelniţe, un patent şi o pereche de mănuşi.

Bărbatul de 25 de ani avea toate motivele să treacă neobservat, deoarece, aşa cum a recunoscut ulterior, în noaptea precedentă a sustras un cric şi o pompă pentru umflat roţi dintr-un autoturism parcat pe strada Unirii, pe care le-a ascuns în apropierea locului comiterii faptei, unde au şi fost găsite de jandarmi.

Tot din autoturismul de pe strada Unirii  luase tânărul şi bunurile găsite asupra sa la controlul corporal.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt , dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, iar bunurile sustrase vor fi restituite proprietarului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad