Connect with us

Evenimente

Peste 17.000 de ţigarete, ascunse în rezervorul unui autoturism, descoperite de poliţiştii de frontieră

Published

on

politiedefrontier bus tigari3

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca/I.T.P.F. Iaşi împreună cu inspectorii vamali au descoperit, la sfârşitul săptămânii trecute, 17.600  ţigarete ascunse în rezervorul unui autoturism, condus de un cetăţean din Republica Moldova.

În data de 25 octombrie, jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca/I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Mercedes, Arcadie V., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 28 ani.

Existând informaţii că autoturismul este folosit pentru transportul ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului efectuat echipa comună a descoperit ascunse în rezervorul autoturismului, cantitatea de 17.600 ţigări diferite, cu timbru de acciză R.Moldova.

Ţigările, în valoare totală de 3.872 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 8.000 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad