Connect with us

Economic

BLACK FRIDAY 2014 vine mai devreme. Anunţ SURPRIZĂ de la evoMAG

Published

on

evomag

Retailerul online de produse electronice evoMAG anunţă că îşi face încălzirea pentru BLACK FRIDAY 2014 cu 5 zile de reduceri “de groază”cu ocazia sărbătorii de Halloween.

Scăderile de preţuri de la evoMAG vizează sute de produse din aproape toate categoriile existente în magazinul online şi ajung la peste 60%, evoMAG dând posibilitatea clienţilor să aibă acces la produse de calitate la preţuri foarte bune şi înainte de BLACK FRIDAY 2014.

Reducerile la evoMAG sunt valabile în perioada 27 – 31 octombrie, iar toţi clienţii care vor comanda în acest interval vor intra automat într-un concurs unde pot câştiga un iPhone 6 şi unul dintre cele 4 vouchere de 1.000 de lei.

BLACK FRIDAY 2014. În “Săptămâna bântuită de reduceri”, clienții evoMAG vor putea cumpăra la reducere telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, imprimante, multifuncționale, roboți de bucătărie, aspiratoare, produse de îngrijire personală și multe altele. Spre exemplu, cei interesaţi pot achiziţiona sisteme PC cu reduceri de peste 60%, monitoare Dell cu 29% mai ieftine, routere cu 34% mai ieftine sau electrocasnice şi produse de îngrijire personală cu 40% reducere.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad