Connect with us

Politica

COMUNICAT PSD: Victor Negrescu are cabinet de europarlamentar la Botoșani

Published

on

psd sediu

Sâmbătă, 25 octombrie, europarlamentarul PSD, Victor Negrescu a inaugurat cabinetul său parlamentar în municipiul Botoșani cu ocazia participarii la mai multe actiuni organizate la nivelul judetului Botosani. Victor Negrescu este cel mai tânăr europarlamentar al delegației românești la Bruxelles și membru în Comisia pentru Bugete si Comisia juridica din Parlamentul European.

”Vin periodic în Botoșani de 7 ani de zile si am avut ocazia sa interactionez cu multi botosaneni. Întotdeauna mi s-a acordat încredere aici, chiar și atunci când eram la începutul carierei politice și de aceea am ținut să deschid un cabinet, care să preia problemele botoșănenilor, si sa le multumesc pentru sprijinul acordat.  În Parlamentul European am multe acțiuni legate de Botoșani dar si pentru Romania. Un exemplu este sprijinul acordat pentru depunerea petitiei anti-discriminare ”Româna merită mai mult”, inițiată aici de către colegii din PSD și semnată de peste 20.000 de cetățeni. De asemenea as mentiona aici si obtinerea prin proiectul pilot depus in nume personal a 1 milion de euro pentru cresterea accesului la servicii medicale in mediu rural”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu.

Alături de președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu a susținut petiția ”România merită mai mult”, împotriva discriminării românilor în Europa, semnată de 20.700 de botoșăneni în cadrul comisiei pentru petiții din Parlamentul European, în prezența președintelui doamna Cecilia Wikstrom.

”Împreună cu Andrei Dolineaschi am depus la Bruxelles petiția semnată de peste 20.000 de botoșăneni. Doamna Wikstrom, președinta comisiei pentru petiții a fost impresionată de numărul mare de semnături și de faptul că președintele PSD Botoșani a depus personal dosarele la Bruxelles. Petiția ”România merită mai mult” este primul demers anti-discriminare în Parlamentul European și suntem încrezători că vom avea ample dezbateri pe acest subiect”, a completat Victor Negrescu.

Președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi a transmis un mesaj cu ocazia inaugurării biroului de europarlamentar al lui Victor Negrescu la Botoșani: ”Este foarte bine că Victor Negrescu și-a deschis acest cabinet de europarlamentar și ca astfel va fi la dispoziția botoșănenilor. Este momentul ca județul nostru să fie reprezentat și la Parlamentul European. Petiția ”România merită mai mult” este primul pas în acest sens, primul demers cetățenesc al botoșănenilor. Sunt mândru că am reprezentat Botoșaniul la Bruxelles în calitate de prim semnatar al petiției”, a declarat președintele PSD, Andrei Dolineaschi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad