Connect with us

Politica

Gheorghe Sorescu: „Un om care are o maşină şi plăteşte acum un impozit de 50 de lei, va plăti 2000 de lei. Se pregăteşte acel socialism inuman”

Published

on

sorescugheorghe pnl

Liberalii botoşăneni acuză Guvernul Ponta că intenţionat nu prezintă proiectul de buget pentru 2015 deoarece taxele şi impozitele vor creşte considerabil pentru a se putea compensa pomenile electorale care se oferă în această perioadă.

„Românilor li se pregăteşte acel socialism cu faţă inumană. S-au făcut multe promisiuni electorale şi nu întâmplător nu se prezintă proiectul de buget pe 2015. În ultima perioadă a apărut cam cum va fi proiecţia de buget. Dumnealor au nişte deficite catastrofale. Dacă bugetul pe 2015 ar cuprinde toate pomenile astea electorale care le-au promis dumnealor, ar trebui să ne ducem la bugetul Austriei, Olandei. În gândirea dumnealor, se are în vedere o creştere enormă a taxelor şi impozitelor locale. Cu greu vor putea fi suportate de cetăţeni. Am în vedere impozitul pe terenuri, apartamente, maşini. Creşterile sunt de 8, 10  sau 20 de ori. Un om care are o maşină şi plăteşte acum un impozit de 50 de lei, va plăti 2000 de lei. Se pregăteşte acel socialism inuman pentru că vor fi afectaţi oamenii”, a declarat Gheorghe Sorescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad