Connect with us

stiri

FCM Dorohoi – Săgeata Năvodari 0-2 LIVE GALERIE FOTO

Published

on

fcm dorohoi - navodari (23)

Săgeata Năvodari a venit la Dorohoi fără antrenorul principal Cătălin Anghel, fără o parte din staff-ul tehnic şi fără trei jucători. Se părea că misiunea dorohoienilor va fi una simplă şi vor reuşi o nouă victorie pe teren propriu.

Startul meciului a fost unul nefast pentru gazde. Partida a început practic de la 0-1. Milos Deletic a reuşit să deschidă scorul în minutul 4 dintr-o poziţie suspăectă de ofsaid. Dorohoienii au ieşit la joc, au controlat mijlocul terenului şi au trimis două şuturi pe poartă dar goalkeeperul oaspeţilor a reuşit să prindă fără probleme. În minutul 32, pe fondul unei dominări a gazdelor, oaspeţii reuşesc să-şi majoreze avantajul prin acelaşi Milos Deletic.

Dorohoienii nu au renunţat la luptă şi au avut încă două şanse bune de a marca dar Vrabie şi Edi Sandu nu au reuşit să trimită pe poartă. La pauză, scorul este 0-2.

Dorohoienii încep mai bine partea secundă dar Ghiviziu şi Vrabie nu reuşesc să şuteze pe spaţiul porţii. Replica oaspeţilor a venit în minutul 50 când Srdic trimite puţin peste poartă din marginea careului.

Gazdele au încercat să revină în joc şi să marcheze dar mult mai experimentaţii jucători de la Săgeata au reuşit să blocheze acţiunile de atac ale dorohoienilor. În minutul 67, Orăşanu a avut şansa de a marca dar şutul acestuia a fost blocat de un fundaş de la Năvodari.

Pe finalul partidei, Ghiviziu a încercat să reducă din diferenţă prin două şuturi de la distanţă dar mingea a trecut peste poartă. De partea cealaltă, oaspeţii au încercat să profite pe contraatac iar în minutul 89 Srdic a avut ratarea meciului. Din doi metri, cu poarta goală, aacesta a reuşit să trimită peste poartă.

În minutul 91, Vrabie a luat o acţiune pe cont propriu, a şutat din marginea careului dar Albuţ a reuşit să prindă.

Partida s-a încheiat cu victoria oaspeţilor iar FCM Dorohoi rămâne cu doar două victorii în acest sezon.

FCM Dorohoi: 1. Listaru – 20. Vlaicu, 2. Cososchi, 3. Luca, 16. Lumaicu – 5. Orăşanu (84 Barabaş), 19. Ghiviziu – 15. Pavăl, 14. E. Sandu (68 Mateiuc), 10. Vrabie – 7 Grumezescu  (84 Tudurache). Antr. Vespazian Colban

Rezerve: 12. Prisacă, 8. Şuiu, 17. Mateiuc, 22. Tudurache, 23. Stancosci, 29. Chiorescu, 93. Barabaş

Săgeata: 22. Albuţ – 14. B. Bravim, 6. Muzac, 2 Cîrjă (88 Dunjic), 77. Pătraşcu, 15. Damian, 7. Chiţu, 92. A. Srdic, 17. Deletic (65 Vieru), 24. Ganea, 11. Stana (85 Ursu). Antr. Gheorghe Butoiu

Rezerve: 41 Gordin, 3 Iloaie, 95. Vieru, 21. I. Ursu, 31. Dunjic, 25. Rodrigues, 4. Năstase

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad