Connect with us

Sport

FCM Dorohoi are nevoie de jucători. V. Colban: „Dacă vrem să rezistăm, trebuie întăriri”

Published

on

fcm dorohoi - navodari (11)

Liga a II-a este o pălărie prea mare pentru unii jucători de la FCM Dorohoi. Veniţi de la liga a III-a sau chiar a IV-a, unii jucători nu pot face faţă nivelului eşalonului secund chiar dacă valoarea campionatului nu este una extraordinară în acest sezon.

Antrenorul Vespazian Colban a spus în mai multe rânduri că are un lot subţire atât din punct de vedere numeric cât şi valoric. Acesta are o echipă de bază pe care o foloseşte etapă de etapă deoarece nu are rezerve nici măcar apropiate de valoarea titularilor. Tehnicianul dorohoian este conştient că nu va avea la dispoziţie un buget prea consistent pentru transferuri şi în acest condiţii va încerca să aducă jucători botoşăneni care joacă la alte formaţii din ţară.

„Jucători sunt. Important este să-i putem aduce aici. Stăteam de vorbă cu oaspeţii de astăzi iar diferenţa la salarii este mare între ce oferim noi şi ce au ei. În plus, mai este şi zona. Sperăm să mai aducem din cei care au plecat în vară. Sunt jucători pe care îi cunoaştem. Sperăm să revină Atudorei. Vedem situaţia lui Bordeianu la Botoşani care până acum nu a debutat în Liga I şi atunci nu are rost să nu-l folosim nici noi şi nici ei. Sperăm să ne întărim. Dacă vrem să rezistăm, trebuie întăriri”, a spus Vespazian Colban.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad