Connect with us

Administratie

O nouă lovitură pentru Portariuc. Ţurcanu şi ACL-ul schimbă din nou viceprimarii. VEZI care sunt variantele propuse

Published

on

consiliulocaliulie2012

Noua majoritate făcută de Ovidiu Portariuc în Consiliul Local a durat doar o lună de zile. Florin Ţurcanu, co-preşedintele ACL Botoşani a anunţat că în aproximativ o lună de zile se vor schimba din nou viceprimarii.

Şedinţa de Consiliu Local de ieri a arătat că Ovidiu Portariuc şi-a pierdut din nou majoritatea în CL. Social democraţii au dorit să-l înlocuiască pe consilierul Gheorghe Iavorenciuc dar proiectul a picat.

„Muncesc la schimbarea majorităţii în Consiliul Local. Chiar dacă dau ambii viceprimari, vom schimba majoritatea. Chiar dacă ACL nu va avea niciun vicprimar, vom schimba majoritatea. Nu ţinem să avem noi majoritatea. Un viceprimar trebuie schimbat obligatoriu. O să discut cu domnul Cătălin Flutur şi o să vedem dacă pune proiectul acum sau după alegeri. Ieri am arătat un semnal că nu este cum vor ei. Nu vor desfiinţa ei nici Direcţia de Sport, nici Locativa. Nu sunt la ei pe moşie”, a spus Florin Ţurcanu.

Printre variantele pentru cele două funcţii de viceprimari sunt consilierii independenţi Paul Onişa şi Florin Ghiorghiţă precum şi consilierul PP-DD Cristinel Brumă.

„Nu mă interesează cine îşi doreşte să fie viceprimar. Paul Onişa poate fi o variantă. Şi Ghiorghiţă este o variantă. Şi de la PP-DD poate fi o variantă. Am vorbit cu doamna Mincă la telefon şi vom avea o întâlnire. Încerc să facem o colaborare atât la nivelul Consiliului Judeţean cât şi la primărie”, a adăugat Florin Ţurcanu.

Marius Buliga are şanse de a rămâne viceprimar dar numai în cazul în care va vota în favoarea noii majorităţi din Consiliul Local.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad