Connect with us

Politica

Campanie electorală cu plângeri la Poliţie, Biroul Electoral Judeţean şi CNCD

Published

on

roman pliant psd

Reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale îi acuză pe membrii PSD că practică o campanie murdară prin care încearcă să-i păcălească pe botoşăneni. ACL Botoşani a solicitat Biroului Electoral Judeţean să interzică pliantele cu mesajul: „Klaus Iohannis vrea să-ţi taie pensia”.

Lucian Diac, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Botoşani, susţine că aceste pliante au fost interzise deja în judeţele Dolj şi Brăila.

diac lucian

„Deja câteva birouri electorale judeţene, respectiv la Brăila şi Dolj, s-au pronunţat cu privire la distribuirea de către PSD a pliantelor cu mesajul: Klaus Iohannis vrea să-ţi taie pensia. Împărţirea pliantelor de către PSD a fost interzisă pe teritoriul acestor judeţe. Sperăm ca celelalte birouri electorale din ţară să ia o decizie asemănătoare întrucât propaganda mincinoasă a PSD este absolut revoltătoare. Candidatul ACL nu are în proiectul lui nicio măsură de micşorare a pensiilor sau salariilor. PSD  încălcat legea în fiecare campanie electorală şi nu se dezice nici acum. ACL cere tuturor instituţiilor din România să nu se teamă de presiunea pe care o exercită PSD, să aplice legea şi să respecte regulile democratice ale competiţiei electorale”, a spus Lucian Diac.

Astfel de pliante au apărut şi pe raza judeţului Botoşani iar liderii Alianţei Creştin Liberale au reacţionat deja depunând o reclamaţie la Biroul Electoral Judeţean.

„Am găsit şi la Botoşani. Am depus şi contestaţie la Biroul Electoral Judeţean. Aşteptăm hotărârea Biroului Electoral Judeţean. Noi considerăm că va fi o hotărâre care va interzice aceste pliante pe raza judeţului Botoşani”, a spus Florin Ţurcanu, co-preşedinte ACL Botoşani.

În plus, reprezentanţii ACL Botoşani au mai depus o plângere la BEJ şi CNCD plus una la Inspectoratul Judeţean de Poliţiei Botoşani.

roman pliant psd1

„ACL a depus contestaţie la BEJ şi la CNCD în ceea ce priveşte comunicatul de presă al PSD-ului precum că Iohannis nu este român. Iohannis face parte dintr-o familie de români, de câteva sute de ani pe plaiurile româneşti. Este născut, crescut şi educat în România. PSD-ul ar trebui să analizeze mai bine originile familiei Ponta. Tot în ceea ce priveşte campania murdară pe care o duce PSD-ul, cei doi co-preşedinţi au făcut plângere penală la Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi aşteptăm răspunsul privind distrugerea afişelor electorale ale ACL”, a declarat deputatul PDL Cristian Roman.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad