Connect with us

Politica

Cine e Sebastian Ghiţă, omul care vrea să devină preşedintele executiv al PSD, fără să fi vorbit vreodată în faţa partidului. Iliescu spune că nu îl cunoaşte

Published

on

sebastian ghita

La început a fost sponsor. Apoi prieten. A urmat etapa de trambulină media pentru partid. S-a întărit ca omul din umbră de la Guvern. Acum, Sebastian Ghiţă doreşte să devină numărul doi în PSD, să fie recunoscut oficial drept o putere în partid ca preşedinte executiv. Suspendat la pachet cu Marian Vanghelie şi Dan Şova, Sebastian Ghiţă a negociat deja cu Liviu Dragnea o colaborare pentru viitor, să conducă PSD.

Ghiţă este personajul care vorbeşte puţin, dar acţionează intens în culisele politice şi de business. Nu iese niciodată în prim plan, decât dacă are un interes direct. Pesediştii nu l-au văzut niciodată ţinând un discurs în faţa partidului, a fost mereu un personaj extrem de discret, retras, care a preferat jocurile de culise de la vârful conducerii PSD, evitând expunerea publică. Şi funcţiile sale în conducerea partidului nu sunt unele de primă mână: şef PSD online şi  membru al Comitetului Executiv. În sala unde se ţin de regulă şedinţele Comitetului Executiv, Sebastian Ghiţă nu stă la masa puterii, ci şi-a ales o măsuţă discretă în spate, în rândul doi. Cu toate acestea, este cunoscut drept omul cu banii la partid, omul cu televiziunea şi prietenul lui Victor Ponta.

Citeşte mai mult pe Gândul.info

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )