Connect with us

Educatie

ROTARY CLUB BOTOSANI a decis castigatorii Burselor scolare “Prof. dr. Constantin Manolache” oferite pentru anul scolar 2014-2015

Published

on

rotary elevi burse

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete”  – Bursa scolara “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2014-2015 un numar de 3 burse. Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor a stability elevii castigatorii, acestia fiind:

Avieritei Diana-Alina – Colegiul National “A.T. Laurian”, clasa a X-a

Mahu Alexandra – Liceul de Arta “Stefan Luchian” – clasa a X-a

Popa Andra-Paula – Liceul Pedagogic “NicolaeIorga” – clasa a XII-a

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-a acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în idea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare. Bursa acordata d-rei Popa Andra Paula va fi finantata cu ajutorul Fundatiei Tati, care s-a alaturat proiectului nostru de sprijinire a performantei scolare.

Bursele poarta numele distinsului profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, care vor fi acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad