Connect with us

Educatie

ROTARY CLUB BOTOSANI a decis castigatorii Burselor scolare “Prof. dr. Constantin Manolache” oferite pentru anul scolar 2014-2015

Published

on

rotary elevi burse

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete”  – Bursa scolara “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2014-2015 un numar de 3 burse. Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor a stability elevii castigatorii, acestia fiind:

Avieritei Diana-Alina – Colegiul National “A.T. Laurian”, clasa a X-a

Mahu Alexandra – Liceul de Arta “Stefan Luchian” – clasa a X-a

Popa Andra-Paula – Liceul Pedagogic “NicolaeIorga” – clasa a XII-a

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-a acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în idea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare. Bursa acordata d-rei Popa Andra Paula va fi finantata cu ajutorul Fundatiei Tati, care s-a alaturat proiectului nostru de sprijinire a performantei scolare.

Bursele poarta numele distinsului profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, care vor fi acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )