Connect with us

National

Rapid CFR Suceava, anchetată în mod oficial pentru blaturi

Published

on

rapid cfr suceava - foto ObiectivdeSuceava

Echipa suceveană a fost luată în colimator de către ofiţerul Departamentului de Integritate din cadrul FRF după meciul câştigat, pe teren propriu, scor 4-2, în faţa Unirii Tărlungeni, în ultima etapă a sezonului trecut al Ligii a II-a.

Dezvăluirea a apărut abia ,ieri, în presa sportivă centrală. “A venit şi ne-a interogat pe toţi, toată echipa, la stadion, dar i-am spus că nu ştiu nimic. Ne-a întrebat ce s-a întâmplat la meciul cu Tărlungeni”, a recunoscut căpitanul “ceferiştilor”, Dorin Semeghin. “Confirm faptul că am avut o serie de întâlniri cu jucătorii de la Suceava, însă nu pot oferi mai multe amănunte“, s-a rezumat să spună ofiţerul de integritate, Costin Negraru.

Caz fără precedent în fotbalul românesc. Rapid CFR Suceava este prima echipă din România anchetată în mod oficial pentru blaturi de către Federaţia Română de Fotbal. Dezvăluirea a fost făcută chiar de căpitanul “ceferiştilor”, Dorin Semeghin, care a recunoscut că întreaga echipă a celor de la Rapid Suceava a fost interogată cu privire la meciul din ultima etapă a sezonului trecut al Ligii a II-a, câştigat de gruparea de pe Areni, pe teren propriu, în faţa celor de la Târlungeni.
Rapidiştii au fost luaţi atunci în colimator chiar de ofiţerul Departamentului de la Integritate din cadrul FRF, Costin Negraru. “Ne-a întrebat pe toţi despre un meci, ce ştim despre acel meci. A venit şi ne-a interogat pe toţi, toată echipa, la stadion, dar i-am spus că nu ştiu nimic. Ne-a întrebat ce s-a întâmplat la meciul cu Tărlungeni, dacă am simţit ceva. Păi cum să simt ceva dacă i-am bătut cu 4-2 şi am dat trei centrări de gol?”, a dezvăluit Dorin Semeghin în Prosport. Actualul căpitan al echipei sucevene s-a jurat totodată că nu ştie de existenţa unui blat în Liga a II-a şi a precizat că nu mai este de şapte ani “spaima sticlelelor de vin”. “Îti dau cuvântul meu de onoare, mă jur pe fiul meu de 12 ani, că nu ştiu dacă sunt blaturi în liga a doua. Am şapte ani si ceva de când nu am pus un strop de alcool în gură. Sunt familist convins!”, mai spune Semeghin.

Citeşte mai mult pe ObiectivdeSuceava

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )