Connect with us

Sanatate

Durere sfâşietoare într-o familie din judetul Botoşani! Bebeluşul a murit la câteva ore dupa naştere, iar familia acuză medicii de malpraxis

Published

on

maternitatefinalizata21

O femeie de 35 de ani, care si-a dus sarcina pana la capăt, a pierdut bebelusul la cateva ore dupa ce l-a adus pe lume. Intre timp, starea pacientei s-a agravat si a fost operata de trei ori in 24 de ore, urmand sa fie supusa si la o a patra interventie. Sotul femeii acuza medicii de malpraxis. Omul spune ca ginecologul a refuzat sa-i faca la timp operatia cezariana.

profir dumitru

“Am vorbit cu sotia mea si mi-a spus ca a trecut prin niste chinuri groaznice. A fost consultata si i s-a spus ca trebuie sa nasca pe cale naturala. I-a spus doctoritei ca nu mai poate si a rugat-o sa ii faca cezariana, ca plateste cat este nevoie, nu a vrut, a insistat pe cale naturala pana cand sotia nu a mai stiut nimic si s-a trezit la Judetean”, a spus Dumitru Profir.
O ancheta amanuntita, demarata de conducerea spitalului judetean, va scoate la iveala realitatea.
“Noi ne-am autosesizat avand in vedere evolutia nefavorabila, am solicitat o comisie de ancheta facuta din profesionisti independenti care sa stabileasca eventuala culpa medicala si sa analizeze cazul de la internare pana la momentul actual. Din discutiile cu doamna doctor, cu medicul sef de sectie,mi s-a spus ca s-au respectat toate protocoalele in vigoare. S-a incercat nastere naturala, iar in momentul in care s-a constatat ca pacienta nu poate sa nasca natural s-a optat pentru interventie cezariana”, a spus Angela Turcanu, director medical Spitalul Judetean.
Omul a mers si a depus cate o reclamatie atat la Politie, cat si la Colegiul Medicilor.In functie de rezultatul anchetei vor fi luate masuri. Familia Profir mai are acasa un copil, de opt ani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad