Connect with us

Administratie

Nova Apaserv pune la bătaie 5 milioane de euro pentru achiziția de contori, maşini şi utilaje

Published

on

cirlan nova apaserv

Nova Apaserv va investi până la sfârşitul acestui an cinci milioane de euro în contori, maşini şi utilaje. Banii provin din economiile făcute până acum la proiectul în valoare de 102 milioane de euro, finanţat de Uniunea Europeană.

Reprezentanţii Nova Apaserv spun că vor cumpăra 18.000 de contori cu transmisie la distanţă care vor fi montaţi la intrările în scările de bloc, la case şi la agenţii economici.

„Din economiile făcute pe proiect, au mai apărut încă două contracte. Lucrăm la un proiect de 3,5 milioane de euro pentru achiziţii contori şi nişte debitmetre plus un stand de verificare contori. Este vorba de 18.000 de contori, cu transmisie la distanţă. O să-i cumpărăm pentru scări de bloc, case necontorizate. Nu va mai fi nevoie să intrăm în toate canalele pentru a citi indexul. Al doilea contract va fi de 1,5-2 milioane de euro şi constă în achiziţia de utilaje şi maşini. Vor fi vreo patru maşini cu cinci locuri şi ladă în spate, vreo două buldozere mari, două aparate de detecţie, două motocompresoare. Urmează să lansăm pe SEAP”, a precizat Gabriel Cîrlan, directorul general al Nova Apaserv SA Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad