Connect with us

Sport

FC Botoşani poate da lovitura cu Martinus Quenten şi Michael Ngadeu. Au venit liberi de contract iar acum valorează peste 500.000 de euro

Published

on

fc botosani ngadeu, quenten

Martinus Quenten şi Michael Ngadeu au venit în vara acestui an de la FC Emmen (Liga a II-a din Olanda), respectiv Nürnberg II (Liga a IV-a din Germania). În doar trei luni, cei doi au impresionat, au devenit vedetele echipei FC Botoşani şi au intrat în vederile mai multor cluburi din prima ligă şi nu numai.

Cei doi jucători au venit liberi de contract la FC Botoşani. Oficialii clubului spun că au plătit nişte bani către impresarii fotbaliştilor şi că Martinus Quenten şi Michael Ngadeu au semnat pe trei ani.
În momentul în care au venit la Botoşani, olandezul Martinus Quenten şi camerunezul Michael Ngadeu erau cotaţi la 220.000 de euro şi respectiv 88.000 de euro. După trei luni în campionatul românesc, cota celor doi a crescut la 308.000 de euro şi respectiv 220.000 de euro iar evoluţiile celor doi îi determină pe oficialii FC Botoşani să se întrebe dacă îi va putea ţine până la finalul sezonului.
„Până acum am fost întrebaţi despre cei doi dar nu am discutat despre transferul lor. Eu cred că vor fi mult mai multe discuţii din iarnă. Quenten a venit datorită unei relaţii pe care o avea Vali Bordeanu cu un impresar din Olanda. Ne-a costat nişte bani pe care i-am plătit impresarului. Ngadeu a fost adus de un prieten al lui Leo. Ambii au venit din postura de jucători liberi de contract. Au semnat pe minim trei ani cu noi. Când i-am văzut în cantonamentul din vară, am spus că ei nu stau doi ani la noi. Sper să avem o ofertă bună atât pentru ei cât şi pentru club. Cu siguranţă vom găsi înlocuitori la acelaşi nivel”, a declarat Valeriu Iftime.
Oficialul botoşănean este încrezător că va da lovitura inclusiv cu Roussel şi Rashid, doi mijlocaşi ofensivi care încă nu s-au adaptat foarte bine la Botoşani. Evoluţiile lor nu au fost pe măsura aşteptărilor dar Leo Grozavu şi conducătorii FC Botoşani spun că au răbdare cu aceşti jucători şi pariază că din retur vor avea evoluţii net superioare.
„Rashid şi Roussel au calităţi. Nu sunt fotbalişti slabi. Ei sunt peste ce am avut până acum. Oricare jucător adus în vară este peste ce am avut în sezoanele trecute”, a mai spus finanţatorul echipei FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad