Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Parcă toţi portarii năuci au venit la Botoşani. Nu ştiu care echipă mai are aşa catastrofe de greşeli”

Published

on

valeriuiftime fcbt-gaz

Principalul finanţator al FC Botoşani este foarte dezamăgit de faptul că echipa pregătită de Leo Grozavu nu a reuşit să se impună la Iaşi. El este exasperat de gafele portarilor dar în acelaşi timp spune că nici vedetele echipei nu au jucat mare lucru.

„Este unul din cele mai proaste meciuri pe care le-am făcut noi, având în vedere şi echipa cu care am jucat. Iaşiul este o echipă slabă. Ei au avut o anumită teamă faţă de noi iar noi am greşit copilăreşte. Din nou un gol de portar. Parcă doar nouă ni se întâmplă. Parcă toţi portarii năuci au venit la Botoşani. Nu ştiu care echipă mai are aşa catastrofe de greşeli. Nu poţi să le faci astfel de cadouri”, a spus Valeriu Iftime.

Finanţatorul formaţiei botoşănene este dezamăgit şi de prestaţia mijlocaşilor Marius Croitoru şi Gabriel Vaşvari de la care aştepta foarte mult. Doar trei jucători l-au mulţumit pe Valeriu Iftime în partiday de la Iaşi.

„Echipa a fost lipsită de ambiţie. Cred că cel mai slab de pe teren a fost Croitoru. La el se cunoaşte. Este impartonabil ca un jucător precumCroitoru să nu pună un pic de presiune pe adversar, să nu facă un dribling, să nu pună o pasă. Şi Gabi Vaşvari a fost într-o zi proastă. La fundaşii centrali, fără Ngadeu suntem ca puii fără cloşcă. La Piatra Neamţ am ştiut ce am vrut, am fost energici, am fost primii la minge. Astăzi, în afară de Quenten, Roussel şi Acsinte, restul parcă erau în vacanţă. Ne uităm acum câte puncte am pierdut pe mâna noastră. Pe de altă parte ne bucurăm că suntem o echipă care impune respect ceea ce nu prea am avut. Am fost net superiori la ocazii mari de gol. A fost o lipsă de concentrare inexplicabilă. Păcat de energia lui Leo pe care încearcă să o transmită jucătorilor. Starea aia de ambiţie”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad