Connect with us

Economic

Transporturi Auto a dat o lovitură de 3,8 milioane de lei la Suceava

Published

on

drum botosani-suceava lucrari

In urma finalizării procedurii de atribuire, prin cerere de oferte, a fost desemnată câştigătoare firma SC Transporturi Auto SA Botoşani, valoarea contractului fiind de 3,87 milioane de lei, inclusiv TVA. Lucrările presupun intervenţii complexer pe o lungime de 1.830 metri liniari pe şoseaua de la intrarea dinspre Suceava în Fălticeni.

Ieri la sediul Primăriei municipiului Fălticeni a fost semnat, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Ioan Cătălin Nechifor, contractul pentru reabilitarea străzii Sucevei.
În urma finalizării procedurii de atribuire, prin cerere de oferte, a fost desemnată câştigătoare firma SC Transporturi Auto SA Botoşani, valoarea contractului fiind de 3,87 milioane de lei, inclusiv TVA.
Pentru atribuirea acestui contract au fost depuse 9 oferte din partea unor firme din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Galaţi. Prin contractul semnat, constructorul s-a angajat să finalizeze lucrările de reabilitare pe strada Sucevei în termen de 14 luni.
Lucrările presupun intervenţii pe o lungime de 1830 metri liniari, constând în consolidarea infrastructurii rutiere existente, refacerea sistemului rutier pe traseul lucrărilor de apă şi canalizare executate recent, amenajarea unui scuar axial longitudinal, realizarea trotuarelor cu pavele autoblocante, montarea bordurilor la trotuare şi la noul scuar, îmbrăcăminte rutieră nouă, amenajarea a două sensuri giratorii la intersecţia dintre strada Sucevei şi strada Nicolae Bălcescu, respectiv la intercecţia dintre strada Sucevei şi varianta veche a DN2 spre Rotopăneşti, realizarea marcajelor şi a indicatoarelor rutiere.

Citeşte mai mult pe Obiectiv de Suceava

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )