Connect with us

Evenimente

Nicio zi fără beţivi în trafic. Poliţiştii au deschis încă trei dosare penale pentru alcool

Published

on

politist rutiera 7mai

Ieri, în jurul orei 20.30, un tânăr de 26 ani, din comuna Coţuşca a fost depistat în timp ce conducea un moped pe DJ 282, fără a poseda  permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând  o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, procedură pe care a refuzat-o.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiuniilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 14.10.2014, în jurul orei 14.10, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mobilei din municipiul Botoşani şi efectua manevra de mers înapoi, un bărbat de 63 ani, din municipiu a acroşat un alt autovehicul, parcat regulamentar.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 gr/l alcool pur în sânge.

La data de 14.10.2014, în jurul orei 14.40, a fost depistat în trafic, pe DC 71, în localitatea Văculeşti, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de o femeie de 42 ani, din municipiul Dorohoi.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 gr/l alcool pur în sânge. Bănuit de comiterea mai multor furturi, identificat de poliţişti.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad