Connect with us

Sport

CSMS Iaşi – FC Botoşani. Leo Grozavu: ”Nu am de luat nicio revanşă”

Published

on

leogrozavu fcbt-dinamo

Leo Grozavu a fost director tehnic la CSMS Iaşi dar nu s-a despărţit în condiţii foarte bune de gruparea din Copou. Antrenorul echipei FC Botoşani spune că nu a putut să-şi facă treaba aşa cum şi-ar fi dorit dar nu se gândeşte acum la o revanşă în faţa ieşenilor.

„Este un meci de prima ligă. Va fi un meci foarte dificil, poate cel mai dificil. Chiar dacă întâlnim echipa de pe ultimul loc, nu ne va fi uşor. Nu au obţinut nicio victorie şi au o presiune suplimentară. Venim după două săptămâni de pauză. Antrenamentele care le-am făcut îmi dau foarte mare încredere. De puţine ori am spus că sunt foarte mulţumit de lotul pe care îl pregătesc. Sunt încrezător în continuare dar fotbalul este imprevizibil şi se poate întâmpla orice”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Nu am de luat nicio revansă. Capitolul Iaşi a fost o experienţă reuşită. Am avut o dezamăgire că nu am făcut ceea ce mi-am propus. M-am resemnat. Nu am niciun resentiment. Am rămas în relaţii bune cu cei de la Iaşi. Sunt foarte bucuros că antrenez pe FC Botoşani şi că fac ceea ce îmi place”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad