Connect with us

Sport

Botoşăneni medaliaţi la “CAMPIONATUL BALCANIC TAEKWONDO WTF”

Published

on

taekwondo30mai (5)

In perioada 10-12 octombrie in MARIBOR-SLOVENIA, a avut loc competitia “CAMPIONATUL BALCANIC TAEKWONDO WTF”, editia a 16-a. Federatia Romana de Taekwondo WTF a selectionat pentru lotul national cei mai buni sportivi din tara.

Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM Botosani a fost prezent cu patru sportivi la aceasta competitive iar antrenorul clubului, NICOLAE PASNICIUC, a fost  in calitate de ANTRENOR si CONDUCATOR DE DELEGATIE al LOTULUI NATIONAL al ROMANIEI.

La aceasta competitie au participat: ALBANIA, SLOVENIA, SERBIA, MUNTENEGRU, TURCIA, BOSNIA – HERZEGOVINA, BULGARIA, KOSOVO, MACEDONIA si ROMANIA.

Au fost inscrisi peste 400 de sportivi, lotul national al Romaniei participând cu 50 dintre cei mai buni sportivi din tara.

Delegatia Romaniei a obtinut urmatoarele rezultate:

La categoria POOMSAE(forme)o medalie de argint si una de bronz.

La categoria KYORUGI(lupta)

AUR-2

ARGINT-7

BRONZ-11

La categoria 2VS2 (kyorugi) 2 medalii de aur, 2 medalii de argint

Cei patru sportivi selectionati pentru “CAMPIONATUL BALCANIC TAEKWONDO WTF”, editia a 16 a, din cadrul Clubului Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM  au fost: STEFAN IVANOV, SERENA IVANOV, COSMINA ICHIM si ANDREI VAMANU. Primii doi sportivi fiind la prima participare internationala, avand o prestatie foarte buna, lucru care i-a adus sportivei SERENA IVANOV o bine meritata medalie de bronz dupa ce a invins sportivele din   BOSNIA AND HERZEGOVINA si  MONTENEGRO, pierzand in semnifinale la un scor foarte strans cu sportiva din TURCIA. COSMINA ICHIM s-a impus in primul meci in fata sportivei din BOSNIA AND HERZEGOVINA si pierzand in fata celei din SERBIA in semnifinale obtinand medalia de bronz,iar la competitia 2vs2 a obtinut medalia de aur. Ceilalti  2 sportivi nu au dezamagit cu prestatia lor ,pierzand in fata unor sportivi ce detin titluri de camponi europeni, mondiali si balcanici la categoria cadeti.

A fost o competitie puternica deoarece tarile din Balcani sunt primele din lume la numarul de medalii obtinute la Olimpiade dar si la CAMPIONATELE  MONDIALE si EUROPENE.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad