Connect with us

Sport

Botoşăneni medaliaţi la “CAMPIONATUL BALCANIC TAEKWONDO WTF”

Published

on

taekwondo30mai (5)

In perioada 10-12 octombrie in MARIBOR-SLOVENIA, a avut loc competitia “CAMPIONATUL BALCANIC TAEKWONDO WTF”, editia a 16-a. Federatia Romana de Taekwondo WTF a selectionat pentru lotul national cei mai buni sportivi din tara.

Clubul Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM Botosani a fost prezent cu patru sportivi la aceasta competitive iar antrenorul clubului, NICOLAE PASNICIUC, a fost  in calitate de ANTRENOR si CONDUCATOR DE DELEGATIE al LOTULUI NATIONAL al ROMANIEI.

La aceasta competitie au participat: ALBANIA, SLOVENIA, SERBIA, MUNTENEGRU, TURCIA, BOSNIA – HERZEGOVINA, BULGARIA, KOSOVO, MACEDONIA si ROMANIA.

Au fost inscrisi peste 400 de sportivi, lotul national al Romaniei participând cu 50 dintre cei mai buni sportivi din tara.

Delegatia Romaniei a obtinut urmatoarele rezultate:

La categoria POOMSAE(forme)o medalie de argint si una de bronz.

La categoria KYORUGI(lupta)

AUR-2

ARGINT-7

BRONZ-11

La categoria 2VS2 (kyorugi) 2 medalii de aur, 2 medalii de argint

Cei patru sportivi selectionati pentru “CAMPIONATUL BALCANIC TAEKWONDO WTF”, editia a 16 a, din cadrul Clubului Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM  au fost: STEFAN IVANOV, SERENA IVANOV, COSMINA ICHIM si ANDREI VAMANU. Primii doi sportivi fiind la prima participare internationala, avand o prestatie foarte buna, lucru care i-a adus sportivei SERENA IVANOV o bine meritata medalie de bronz dupa ce a invins sportivele din   BOSNIA AND HERZEGOVINA si  MONTENEGRO, pierzand in semnifinale la un scor foarte strans cu sportiva din TURCIA. COSMINA ICHIM s-a impus in primul meci in fata sportivei din BOSNIA AND HERZEGOVINA si pierzand in fata celei din SERBIA in semnifinale obtinand medalia de bronz,iar la competitia 2vs2 a obtinut medalia de aur. Ceilalti  2 sportivi nu au dezamagit cu prestatia lor ,pierzand in fata unor sportivi ce detin titluri de camponi europeni, mondiali si balcanici la categoria cadeti.

A fost o competitie puternica deoarece tarile din Balcani sunt primele din lume la numarul de medalii obtinute la Olimpiade dar si la CAMPIONATELE  MONDIALE si EUROPENE.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )