Connect with us

Educatie

Investiţie de peste 300.000 de lei la Şcoala 17 din Botoşani FOTO

Published

on

scoala17 inaugurare (4)

În această dimineaţă a fost realizată recepţia lucrărilor la Şcoala Gimnazială nr. 17 Botoşani. Este vorba de o şarpantă şi de asfaltarea aleilor din curtea interioară a unităţii de învăţământ, investiţii care au costat 333.000 de lei plus TVA.

La recepţia finală a lucrărilor au fost prezenţi reprezentanţii primăriei şi Inspectoratului Şcolar Judţean. Mihaela Huncă, şefa IŞJ Botoşani spune că această investiţie era o necesitate deoarece ploua în şcoală şi nu existau condiţii pentru desfăşurarea orelor de curs.

„Este o investiţie care a avut o valoare de 333.000 de lei, fără TVA. A constat în relaizarea şarpantei acestei unităţi de învăţământ care era o necesitate şi o urgenţă. Ne bucurăm că s-a putut realiza în timp record şi că toţi elevii vor avea condiţii bune de desfăşurare a procesului educativ. Lucrările au început în urmă cu două luni. Important este că s-au făcut foarte repede şi de calitate”, a declarat Mihaela Huncă.

La Şcoala nr. 17 Botoşani învaţă la ora actuală un număr de 680 de elevi începând de la clasa pregătitoare şi până la clasa a VIII-a. Reprezentanţii unităţii de învăţământ au profitat de prezenţa şefilor IŞJ şi oficialităţilor locale pentru a solicita fonduri şi pentru lucrările la sala de sport.

„Suntem o şcoală de prestigiu din Botoşani. Avem foarte multe proiecte şi pentru a doua oară consecutiv suntem şcoală europeană. Se desfăşoară un proces de învăţământ modern, la cele mai înalte standardele. Toate evaluările au fost cu calificativul foarte bine. În şcoală îşi desfăşoară activitatea un număr de 680 de elevi şi 40 de cadre didactice”, a precizat Elena Rodica Dodiţă, directorul Şcolii nr. 17.

De la inaugurare nu putea lipsi primarul Ovidiu Portariuc cel care nu ratează niciun prilej de a-şi face campanie electorală. Edilul a venit însoţit de vreo câţiva angajaţi ai primăriei, a avut o discuţie cu reprezentanţii şcolii după care a vrut să vadă şarpanta. Când a văzut că trebuie să urce pe o scară metalică, edilul a renunţat imediat şi a preferat să meargă şi să se plimbe prin curtea şcolii. A vizitat sala de sport şi la final a promis că va aloca fonduri şi în 2015.

„Este o şcoală foarte bine administrată şi ţin să felicit conducerea şcolii. Fiecare metru de teren este folosit, fiecărui spaţiu îi este dată utilitate. Mi-aş dori cât mai multe şcoli din municipiu să arate aşa. Vom încerca şi anul viitor să continuăm modernizarea. Am verificat investiţia, calea de acces. Din ce am înţeles va fi nevoie de ceva intervenţii la sala de sport şi sigur vom găsi resurse”, a afirmat edilul.

scoala17 inaugurare (2) scoala17 inaugurare (3) scoala17 inaugurare (5) scoala17 inaugurare (6)

scoala17 inaugurare (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad