Connect with us

Sport

CSMS Iaşi şi-a găsit antrenor. Nicolo Napoli a semnat cu formaţia din Copou şi va sta pe bancă la meciul de vineri cu FC Botoşani

Published

on

TURNU SEVERIN - VIITORUL CONSTANTA, SCOR 2-2, ETAPA 17, CAMPIONA

Napoli a semnat un angajament pe nouă luni, cu opţiune de prelungire din partea clubului pe încă un sezon. Italianul va avea un salariu lunar de 5.000 de euro, iar obiectivul este salvarea de la retrogradare.

„Nicolo Napoli este antrenorul nostru. Dânsul a semnat un contract pe nouă luni, cu opţiune de prelungire. A demonstrat la Craiova că poate lucra în condiţii dificile şi am încredere că poate salva echipa de la retrogradare”, a declarat preşedintele executiv al ieşenilor, Florin Prunea, care a făcut o afirmaţie interesantă legată de Adrian Falub: „Mă bucur că Adrian Falub nu a venit la Iaşi. Chiar mă bucur foarte mult. De ce? Voi spune altă dată”.

Italianul a precizat că nu îl sperie situaţia din clasament şi şi-a fixat ca obiectiv obţinerea a cel puţin 11 puncte din cele 21 puse în joc până la finalul turului.

„Ştiu că situaţia este foarte dificilă, echipa are doar patru puncte după zece etape, dar eu am încredere în mine şi în echipă că ne putem salva de la retrogradare. Am găsit un lot bun de jucători, putem lucra serios pentru a ne atinge obiectivul. Este un moment delicat, dar mai sunt şapte meciuri din acest tur de campionat şi vom încerca să scoatem maxim. Eu vreau să câştigăm fiecare meci. Va fi greu, dar sper să obţinem cel puţin 11 puncte din cele 21 şi să ajungem la finalul turului cu măcar 15 puncte. Important este să ne pregătim bine, iar jucătorii să dea totul pe teren pentru a câştiga fiecare meci”, a declarat Nicolo Napoli, care a mai lucrat în precedentele sale mandate în România cu patru jucători din lotul actual: Caparco, Mitic, Mihalache şi Olah.

Citeşte mai mult pe Prosport

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad