Connect with us

Politica

Miky Şpagă şi Andronescu au fost salvaţi de senatorii din Comisia Juridică. Decizia privind începerea urmăririi penale a fost amânată

Published

on

Serban Mihailescu foto Realitatea

Avizul pentru încuviințarea începerii urmării penale pe numele Ecaterinei Andronescu și a lui Șerban Mihăilescu (Miky Șpagă)a fost amânat de către comisia Juridică din Senat. O decizie va fi dată abia pe 28 octombrie.

Avizul pentru începerea urmării penale pe numele Ecaterinei Andronescu și a lui Șerban Mihailescu a fost amanat de către Comisia Juridică din Senat. O decizie va fi dată pe 28 octombrie.

La sfârșitul ședinței, Ecaterina Andronescu a declarat, în fața jurnaliștilor: ”Sunt amărâtă și revoltată(…) S-au desigilat cutiile. Erau trei cutii și s-a constatat că documentele nu erau numerotate și înregistrate, motiv pentru care s-au resigilat să se întâmple lucrurile în deplină legalitate”, a spus Andronescu, la Palatul Parlamentului, la finalul ședinței Comisiei juridice.

“Nu sunt emoționată, sunt amărâtă și revoltată că trăiesc asemenea momente”, a declarat Andronescu.

La rândul său, senatorul Șerban Mihăilescu a precizat că nu știe nimic din ce conțin dosarele.

“Dacă aș fi luat la cunoștință de o filă, aș fi putut să vă spun. Eu nu știu nimic decât ce comentați dumneavoastră. Au fost discuții și vom fi chemați să-l studiem aici”, a arătat Mihăilescu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )