Connect with us

Sport

Marian Pană: „Nu dau vina pe jucători. Vina lor este că s-au făcut fotbalişti iar vina noastră este că îi păstrăm în lot”

Published

on

marian pana

Marian Pană, antrenorul principal al formaţiei Farul Constanţa, este foarte nemulţumit de atitudinea pe care au avut-o jucătorii săi în meciul de la Dorohoi. În acelaşi timp, tehnicianul Farului a recunoscut că are în lot jucători care nu au ce căuta în eşalonul secund al fotbalului românesc.

„E o înfrângere ruşinoasă. Nu avem nicio scuză. Ne-au lipsit patru titulari. Se vede că nu avem cu ce să înlocuim. Este o înfrângere ruşinoasă. Nu credeam că putem avea probleme după prima ocazie din debutul meciului. Am avut o ocazie mare. Adversarul a marcat în 33 după care au fost zece minute de coşmar. Îmi reproşez şi eu multe lucruri. Nu dau vina pe jucători. Vina lor este că s-au făcut fotbalişti iar vina noastră este că îi păstrăm în lot. Vom vedea ce e de făcut. Gazdele şi-au jucat şansa, au forţat pe naivitatea noastră. Avem jucători care nu pot juca nici la echipe bune de divizia C. Îi felicit pe cei de la Dorohoi, pe Colban care ştiu că are dificultăţi”, a spus Marian Pană care şi-a propus să termine sezonul pe unul din primele şase locuri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad