Connect with us

Sport

Colban a răbufnit: „Suntem hăcuiţi în deplasare”. VEZI s-a întâmplat la BUZĂU

Published

on

fcm dorohoi - farul (23)

Antrenorul principal al FCM Dorohoi a răbufnit la finalul partidei câştigate în faţa Farului Constanţa. Vespazian Colban şi-a amintit de ceea ce s-a întâmplat în etapa trecută, la Buzău, unde echipa sa a pierdut.

Tehnicianul dorohoian susţine că un fost membru al Comitetului Executiv al FRF a intrat înaintea meciului în vestiarul arbitrilor şi a stat zece minute cu aceştia. Este vorba de actualul preşedinte al clubului Juventus Bucureşti.

„Am fost la Buzău etapa trecută. Am vrut să scot cel puţin un punct dar nu am fost lăsaţi. Nu am avut nicio şansă. Conducători din fostul Comitet Executiv al FRF au intrat în vestiar la arbitri. Au scos observatorul afară şi au stat zece minute la arbitri. O persoană străină, neoficială, nu era delegat de FRF. Mă refer la domnul Rusen care este preşedintele echipei Juventus Bucureşti. El nu avea ce căuta în vestiarul arbitrilor înaintea meciului Gloria Buzău – FCM Dorohoi. Le-am spus celor de la Buzău dar ei nu au făcut nicio conferinţă de presă, nu am văzut înregistrarea meciului. La golul unu şi golul trei a fost ofsaid clar. Suntem o echipă mică iar în deplasare suntem hăcuiţi. Nu este normal ce se întâmplă. Nu este normal ca o persoană care nu este delegată de FRF, să intre la arbitri înainte de meci. Domnul Bordeianu face foaia pe pereţi, pe un colţ de scaun, pe unde poate şi el”, a declarat Vespazian Colban care a adăugat:

„Arbitri erau din Bucureşti. Preşedintele de la Juventus Bucureşti a venit pentru că e foarte bun prieten cu preşedintele de la Buzău. I-am spus arbitrului să scrie în foaie că a intrat Rusen în vestiarul lor. Nu a scris nimeni”.

Tehnicianul dorohoian spune că după meci a fost sunat de unul dintre arbitri care şi-a cerut scuze pentru greşelile comise în favoarea echipei Gloria Buzău.

„M-au sunat arbitri pe drum şi şi-au cerut scuze. Că a greşit dar vrea imaginile să se lămurească. Au cerut caseta. Cei de la Buzău au motivat că au avut o onomastică şi nu au putut filma. Noi nu ne permitem să luăm cu noi un cameraman în deplasări. A fost ofsaid de cinci metri”, a spus Vespazian Colban.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad