Connect with us

Administratie

VEŞTI PROASTE pentru botoşănenii care au centrale de apartament. Vor plăti şi în acest an consumul comun

Published

on

centrala termica920

Primarul Ovidiu Portariuc promitea în campania electorală din 2012 că îi va scăpa de plata consumului comun, pe botoşănenii care au centrale de apartament. Au trecut două ierni în care botoşănenii au plătit consumul comun iar lucrurile nu se vor schimba nici în următorul sezon rece.

Edilul municipiului Botoşani se scuză şi susţine că trebuie foarte multe aprobări astfel încât să se modifice legislaţia. Cert este că şi în această iarnă, botoşănenii care au centrale vor cotiza la bugetul societăţii de termoficare deşi nu beneficiază de serviciile Modern Calor.

„În urmă cu trei zile am avut o discuţie cu colegii din primărie, cei de la Modern Calor şi reprezentanţii asociaţiilor de proprietari. Le-am prezentat stadiul corespondenţei avute cu Ministerul Dezvoltării, ANRSC şi Ministerul de Finanţe. S-a solicitat acordul Asociaţiei municipiilor din România şi al Asociaţiei oraşelor întrucât o astfel de măsură va afecta şi alte localităţi. Trebuie să avem aceste acorduri. Nu este o problemă uşoară. Nu este rea voinţă, se fac eforturi”, a spus Ovidiu Portariuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad