Connect with us

Politica

POLITICĂ DE MAHALA. Lupaşcu preia modelul Firea şi îl atacă pe Portariuc: „Mă întreb ce se va face domnul Portariuc care nu va avea în spate familia completă care să-l susţină?”

Published

on

lupascucatalina

Cătălina Lupaşcu, fost viceprimar al municipiului Botoşani, din partea PNL, a preluat modelul Gabrielei Firea şi l-a atacat pe primarul Ovidiu Portariuc.

În urmă cu câteva zile, Gabriela Firea a avut o declaraţie care a stârnit un val de comentarii şi acuze. A făcut referire la faptul că Iohannis nu are copii şi că nu poate fi un bun preşedinte. Fosta jurnalistă de la Antena3 a fost taxată de foarte mulţi români, de la oameni simpli şi până la personaje din politică. Liberala Cătălina Lupaşcu a ţinut să-şi manifeste şi ea nemulţumirea dar în loc să se limiteze la un comentariu decent, ea a ţinut să-l atace pe Portariuc pentru faptul că a divorţat.

„Nu pot să nu aduc în discuţie declaraţia doamnei Firea care a fost secondată de declaraţia doamnei Daciana Sîrbu, prin care a susţinut că România nu poate fi condusă de un om care nu are în spate o familie completă. Pe logica urâtă şi mizerabilă a PSD-ului, mă întreb eu dacă nu cumva urmează o epurare la nivel de management, naţional, local şi regional. Cetăţenii care nu au o familie completă în spate să nu poată să conducă absolut nimic în România. Mă întreb ce se va face domnul Portariuc care nu va avea în spate familia completă care să-l susţină? Scot în evidenţă mizeria campaniei PSD”, a afirmat Lupaşcu.

Primarul municipiului a evitat să comenteze declaraţiile Cătălinei Lupaşcu, spunând: „Discutăm de o campanie prezidenţială. Când o să discutăm de primăria Botoşani, discutăm şi de mine cât vreţi. De toate aspectele, publice sau private”.

În schimb, Portariuc a recunoscut că actuala sa colegă din PSD a greşit în momentul în care a făcut referire la faptul că Iohannis nu are copii.

„Poate a fost o declaraţie mai puţin inspirată. Poate contextul în care a fost făcută… Nu pot spune că este cea mai bună declaraţie. Nu am văzut declaraţia”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad