Connect with us
banner ad

Sport

FCM Dorohoi – Farul Constanţa. „Marinarii” vin cu lotul decimat de accidentări și suspendări

Published

on

dorohoi-voluntari (14)

FC Farul se confruntă cu ceva probleme de lot înaintea partidei din etapa a şaptea a Ligii a II-a, pe care o va disputa sâmbătă, 11 octombrie, în deplasare, cu FCM Dorohoi.

Echipa constănţeană a avut unele indisponibilităţi la confruntarea cu ACS Berceni, de la Constanţa, încheiată la egalitate, 0-0. Pe lângă mijlocaşul Cristian Bardu, indisponibil de mai mult timp, Marian Pană, antrenorul Farului, nu s-a putut baza pe alţi doi titulari, portarul Vlad Neagu şi stoperul Bogdan Straton (căpitanul echipei), ambii cu probleme la spate. Mai mult, în timpul meciului s-a accidentat şi mijlocaşul Dănuţ Ivănică (care a fost înlocuit în minutul 25), iar golgheterul Marco Enciu a încasat un cartonaş galben care-i aduce suspendarea la Dorohoi.

Principalul Farului s-a arătat nemulţumit de numărul mare de „galbene“ pe care li le-a arătat arbitrul bucureştean Cătălin Marian Pană fotbaliştilor constănţeni în partida cu ACS Berceni. „E incredibil, primim cartonaşe cât iau alţii într-un an. Nici nu ştiu câte am încasat, şase-şapte… Pe arbitru îl chema ca pe mine, ce să-i zic? Cu Dorohoi nu-l vom avea pe Enciu. Încercăm să câştigăm următorul meci, cu toate că ne confruntăm cu ceva probleme şi o să mai apară, pentru că avem foarte mulţi la limită, cu trei cartonaşe galbene. Cu ACS Berceni, ne-au lipsit Neagu şi Straton, iar apoi Ivănică s-a accidentat. Plus că pe Bardu nu-l am de la începutul campionatului, dar asta e situaţia. Eu nu o să dau vina niciodată pe jucători sau pe accidentări“, a declarat Marian Pană.

VEZI mai mult pe LIGA2.RO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )