Connect with us

Administratie

Achiţei îl face praf pe primarul comunei Roma: „Dacă nu este în stare, să se ducă acasă. Este impotenţă administrativă”

Published

on

achiteicristian

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a reacţionat după scandalul din comuna Roma unde s-a reabilitat un drum dar nu au fost făcute podeţele iar acum oamenii nu mai pot intra sau ieşi din curţi cu maşinile ori căruţele.

Cristian Achiţei susţine că realizarea acestor podeţe este strict treaba primăriei comunei Roma care ar fi trebuit să aloce banii necesari.

„Pe Ordonanţa 28, podeţele nu sunt cheltuieli eligibile. Toate primăriile au două hotărâri de Consiliu Local. Pentru aprobarea documentaţiei tehnico-economice unde acele podeţe nu sunt incluse şi pentru aprobarea chetuielilor neeligibile. Domnul primar să cheme consilierii locali, să analizeze care om nu poate şi să-i facă podeţul. Sunt finanţări care au prevăzute podeţe la intrările în curte dar OG 28 intrările la curţi nu sunt eligibile. Primăriile trebuie să rezolve problemele oamenilor. Dacă nu sunt în stare, să se ducă acasă. La Hudeşti, la Baranca, s-a făcut drumul, s-au mutat gardurile. Este tot primar PSD. La Ungureni a rămas vreunul fără podeţ? Dacă nu este în stare, să se ducă acasă primrul de la Roma. Asta se cheamă impotenţă administrativă”, a spus Cristian Achiţei care a a mai precizat:

„Orice modernizare de drum crează o problemă de genul acesta. Se lăţeşte platforma, se ridică cota drumului. Ca să ajungem să spunem că nu e bun drumul pentru că nu suntem în stare să facem un podeţ este incredibil”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad