Connect with us

Sport

O nouă investiţie la Stadionul Municipal Botoşani

Published

on

nocturna botosani

În ultimii cinci ani, primăria Botoşani a investit sume cosiderabile de bani în stadionul Municipal pe ca acesta să îndeplinească toate cerinţele Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal. Vestea proastă pentru reprezentanţii primăriei este că aceste investiţii vor trebui continuate şi în 2015.

Din sezonul 2015-2016 al Ligii I la fotbal, toate stadioane vor trebui să aibă acoperite o treime din locuri. Asta înseamnă peste 2000 de locuri acoperite la stadionul Municipal. Reprezentanţii primăriei au fost informaţi că după modernizarea stadionului şi instalaţia de nocturnă, vor trebui să realizeze o nouă investiţie care va costa câteva sute de mii de euro.

„O să am o discuţie cu cei de la club. Dacă vom face o nouă investiţie în stadion, asta se va decide în Consiliul Local. Intenţia noastră este să sprijinim acest club pentru că aduce un plus de imagine municipiului Botoşani. Problema este că noi încă plătim rate de la reabilitarea stadionului care s-a făcut acum doi ani şi plătim rate încă cinci ani de zile pentru noctună”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad