Connect with us

Evenimente

Consultaţii gratuite de Ziua Mondială a Vederii. VEZI UNDE

Published

on

consult oftalmologic

Cu prilejul aniversării Zilei Mondiale a Vederii, Uvertura Mall împreună cu Optipalas se alatură manifestărilor prilejuite cu acestă ocazie în acest an, organizând în Botoșani  “Săptămâna ochilor sănătoși”, o campanie de testări gratuite derulată în Uvertura Mall, la etajul 2, în perioada 9 – 12 octombrie, între orele 11.00 – 18.00, inclusiv sâmbăta și duminică.

Anul acesta, Ziua Mondială a Vederii are ca temă accesul egal la diagnosticare și tratament, ca o măsură importantăîn ocrotirea sănătății vederii.

Botoșănenii își pot controla sănătatea ochilor gratuit, beneficiând și de sfaturile unei echipe de specialiști, pentru prevenirea și corectarea tulburărilor de vedere.

Pe baza rezultatelor evidențiate de dioptron, li se vor face recomandări privind pașii necesari pentru îngrijirea corectă a vederii (efectuarea unui consult pentru stabilirea dioptriilor, protejarea de radiațiile emise de monitorul calculatorului, protejarea corespunzătoare în cazul sensibilității la lumină, efectuarea unor investigații amănunțite). În timpul campaniei, persoanele testate care vor alege săîși comande pe loc ochelarii vor beneficia de un discount substanțial și de oferte speciale în magazinul Optipalas.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad