Connect with us

National

Botoşăneancă nenorocită de ginecolog, din nou în spital. Urmează să intre în sala de operaţie

Published

on

MonicaNeamtu

Dupa saptamani intregi in care a stat in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI), in clinica de Chirurgie, dar si la Spitalul de Recuperare.Monica Neamtu are puterea sa treaca peste ultimul obstacol.

Ieri seara, tanara a ajuns in Iasi direct din Italia. Dupa externare, Monica a mers pentru o scurta perioada in Botosani dupa care si-a insotit mama in Italia. Mama adolescentei a fost cea care a stat pe holurile spitalului zi si noapte, rugandu-se pentru o minune. Cand a aflat ca Monica se zbate intre viata si moarte dupa ce a vrut sa faca o intrerupere de sarcina, mama acesteia se afla la munca in Italia. Ieri seara s-a intors in Iasi cu mai multa incredere si cu zambetul pe buze pentru a intra din nou in sala de operatie. Medicii se vor ocupa de aceasta data de refacerea tranzitului digestiv.

Monica Neamtu a ajuns la Maternitatea Elena Doamna in ziua de 23 martie unde a fost diagnosticata cu o sarcina extrauterina. Pentru eliminarea sarcinii, medicul ginecolog Razvan Socolov a decis sa intervina laparoscopic, dar in timpul operatiei, din cauza unei hemoragii provocate de perforarea unuia dintre vasele iliace, a continuat interventia prin metoda clasica. Dupa cateva ore de la finalizarea operatiei, Monica a inceput sa sangereze fiind nevoie de a doua interventie.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )