Connect with us

National

Botoşăneancă nenorocită de ginecolog, din nou în spital. Urmează să intre în sala de operaţie

Published

on

MonicaNeamtu

Dupa saptamani intregi in care a stat in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI), in clinica de Chirurgie, dar si la Spitalul de Recuperare.Monica Neamtu are puterea sa treaca peste ultimul obstacol.

Ieri seara, tanara a ajuns in Iasi direct din Italia. Dupa externare, Monica a mers pentru o scurta perioada in Botosani dupa care si-a insotit mama in Italia. Mama adolescentei a fost cea care a stat pe holurile spitalului zi si noapte, rugandu-se pentru o minune. Cand a aflat ca Monica se zbate intre viata si moarte dupa ce a vrut sa faca o intrerupere de sarcina, mama acesteia se afla la munca in Italia. Ieri seara s-a intors in Iasi cu mai multa incredere si cu zambetul pe buze pentru a intra din nou in sala de operatie. Medicii se vor ocupa de aceasta data de refacerea tranzitului digestiv.

Monica Neamtu a ajuns la Maternitatea Elena Doamna in ziua de 23 martie unde a fost diagnosticata cu o sarcina extrauterina. Pentru eliminarea sarcinii, medicul ginecolog Razvan Socolov a decis sa intervina laparoscopic, dar in timpul operatiei, din cauza unei hemoragii provocate de perforarea unuia dintre vasele iliace, a continuat interventia prin metoda clasica. Dupa cateva ore de la finalizarea operatiei, Monica a inceput sa sangereze fiind nevoie de a doua interventie.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad