Connect with us

Sport

Viceprimarul Cosmin Andrei vrea bilete ieftine la meciurile cu Steaua, CFRCluj şi Rapid

Published

on

fcbotosani bilete2(1)

Meciurile pe care FC Botoşani le va disputa pe teren propriu cu Rapid, CFR Cluj şi Steaua stârnesc din nou discuţii aprinse în ceea ce priveşte preţul biletelor. Oficiali clubului FC Botoşani vor să crească preţul biletelor comparativ cu meciurile de până acum iar reprezentanţii primăriei susţin diminuarea preţurilor.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani a declarat că pentru meciurile cu Rapid, CFR Cluj şi Steaua se vor pune în vânzare pachete de bilete. Preţul unui pachet care va include accesul la toate cele trei jocuri, la tribuna I şi tribuna a II-a, ar putea depăşi 100 de lei. Oficilialii clubului au justificat creşterea preţului prin faptul că FC Botoşani nu trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar şi are nevoie de bani pentru a face faţă în Liga I.

De partea cealaltă, reprezentanţii primăriei vor bilete cât mai ieftine şi susţin că botoşănenii nu au posibilitatea financiară de a plăti sume mari pentru a vedea un meci cu Steaua sau Rapid.

„Evenimentul pe care l-am organizat la Sala Polivalentă a arătat că există interes pentru competiţiile sportive dar este o chestiune sensibilă cu preţul biletelor. Aici am avut un preţ al biletului de 15 lei, pe care l-am discutat cu promotorul galei, iar sala a fost plină. Vreau să sensibilizez conducătorii clubului FC Botoşani, să adopte această reţetă şi să nu mai avem niciun meci jucat acasă, cu scaune goale”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei care a adăugat:

„Investiţiile la stadion sunt făcute din banii botoşănenilor, primăria contribuie la susţinerea clubului şi de aceea preţul biletelor ar trebui să fie accesibil. Un preţ mai mic, poate ar conduce la un număr mai mare de spectatori. Suporterii doresc să susţină clubul dar avem nişte realităţi economice”.

Până la sfârşitul acestei săptămâni se va stabili preţul biletelor pentru următoarele trei meciuri de pe Municipal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad