Connect with us

Evenimente

DEZINTERES maxim pentru alegerile prezidenţiale

Published

on

campanie elecctorala afise panouri

De cinci zile a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie dar interesul este unul foarte scăzut la Botoşani. Nici măcar partidele politice sau candidaţii independenţi nu manifestă foarte mult interes pentru această campanie electorală.

Deşi a atrecut aproape o săptămână de campanie, majoritatea candidaţilor nici măcar nu afişe pe panourile montate în municipiul Botoşani. Doar 4 din cei 14 candidaţi înscrişi în cursa pentru fotoliul de preşedinte au afişe pe aceste panouri. Este vorba de Victor Ponta (PSD), Klaus Iohannis (ACL), William Brînză (PER) şi independentul Călin Popescu Tăriceanu. Reprezentanţii celorlalte partide care au candidaţi înscrişi în această bătălie electorală spun că nici măcar nu au primit materialele de campanie.

Cel mai probabil, partidele vor fi inexistente până la finalul campaniei deoarece nu au nici fonduri şi nici interes foarte mare iar PSD-ul şi ACL-ul se vor lupta în cele două săptămâni dintre turul unu şi turul doi al alegerilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad