Connect with us

Politica

Un candidat la alegerile prezidenţiale a preluat modelul Dan Diaconescu: 2000 de euro pentru fiecare copil născut

Published

on

per william brinza (10)

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al României reprezintă un bun prilej de a mai asculta nişte promisiuni. Unii candidaţi s-au inspirat din campaniile trecute făcute de către Dan Diaconescu. Dacă acesta promitea câte 20.000 de euro lafiecare român, unul dintre candidaţi promite câte 2000 de euro pentru fiecare copil născut.

Prezent la Botoşani, William Brînză, candidatul PER la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, a afirmat că în cazul în care va ajunge el preşedintele României, femeile vor primi câte 2000 de euro pentru fiecare copil născut.

„Româncele trebuie ajutate să nască copii. Suntem o naţie îmbătrânită. În programul nostru avem subvenţie de 2000 de euro pentru fiecare nou născut. Programul natalităţii este program de interes naţional. Vrem să facem România durabilă, să dăm locuri de muncă dar nu o să avem pe cine să punem la muncă”, a spus candidatul PER care compară această campanie electorală cu o cursă de Formula 1. El se gândeşte că procurorii şi judecătorii îi vor scoate din cursă pe Iohannis, Ponta, Udrea, Meleşcanu, Tăriceanu şi Macovei şi că în felul acesta ar avea şanse să devină preşedintele României.

„Această cursă electorală este ca o cursă de Formula 1. Favoriţii sunt la start dar în timpul cursei mai crapă un motor, mai bubuie un motor şi ne trec’zim cu cel de pe locul cinci că ajunge primul. Cei care au îndoieli şi spun că nu trebuie să-i dea votul lui William Brînză pentru că se pierde votul, nu trebuie să gândească aşa. S-ar putea ca votul dat celor doi (Ponta şi Iohhanis) s-ar putea să fie un vot dat aiurea. Din cei doi favoriţi, s-ar putea să nu ajungă niciunul în cursă. Aproape toţi candidaţii au probleme în justiţie”, a mai spus William Brînză.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad