Connect with us

Sport

FC Botoşani va scoate la vânzare pachete pentru meciurile cu Steaua, Rapid şi CFR Cluj. VEZI CÂT VOR COSTA

Published

on

fcbotosani-steaua027

Clubul FC Botoşani va scoate la vânzare pachete pentru meciurile cu Rapid, CFR Cluj şi Steaua. Oficialii botoşăneni spun că au două variante şi că în două-trei zile vor stabili preţurile finale pentru aceste pachete. Una din variante este un pachet care să includă toate cele trei jocuri iar a adoua variantă este un pachet care include meciurile cu Rapid şi Steaua.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani susţine că la ora actuală clubul nu trece printr-o situaţie financiară foarte bună şi că încasările la meciurile cu Rapid, CFR Cluj şi Steaua ar putea reprezenta o gură de oxigen.

„Avem mai multe variante pe care le luăm în calcul. Una dintre variante este să facem un pachet care să conţină meciurile cu Rapid şi Steaua. Rapid şi Steaua sunt echipe foarte iubite şi care aduc oameni la stadion. Va fi un pachet care va costa 100 de lei. Pentru oameni ar fi important să-şi îşi cumpere acest pachet pentru că nu vor scăpa cu mai puţini bani dacă vor cumpăra separat bilete. Suntem la limita bugetului. Pe oameni îi enervează preţul biletelor dar pentru a avea fotbal trebuie un efort colectiv. Sunt oraşe precum Iaşi, Craiova, Tg. Mureş sau Ploieşti unde primăriile ţin echiepe de fotbal”, a spus Valeriu Iftime. În această situaţie, preţul unui bilet la meciul cu CFR Cluj va 30 de lei la tribună şi 20 de lei la peluză.

A doua variantă este un pachet care să cuprindă toate cele trei meciuri dar care ar costa 120-130 de lei la tribune.

valeriuiftime fcbt-steaua

„O altă variantă este să includem şi meciul cu CFR Cluj în acest pachet iar preţul să fie puţin mai mare. În două zile vom lua decizia şi vom începe promvarea. Mi-aş dori foarte mult să jucăm cu stadionul plin cu Rapid, CFR Cluj şi Steaua. Ar fi extraordinar”, a adăugat Valeriu Iftime.

Cel mai probabil, aceste pachete vor fi puse în vânzare de săptămâna viitoare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad