Connect with us

Economic

Produse alimentare cu 30-40% mai ieftine decât în supermarketuri. VEZI unde şi când se va deschide noul magazin

Published

on

produse lactate

Botoşănenii vor avea posibilitatea să cumpere produse alimentare cu 30-40% mai ieftine decât în supermarketurile din municipiul Botoşani sau chiar din pieţe. Noul magazin va comercializa în primă fază brânză de oaie, telemea şi carne de oaie iar de anul viitor şi-ar putea extinde gama de produse, în funcţie de cerinţele cumpărătorilor.

Noul magazin va fi deschis în incinta Staţiunii de Cercetare Popăuţi. Ionică Nechifor, directorul acestei instituţii spune că până la sfârşitul acestui an va amenaja acest magazin iar din 2015, botoşănenii îşi vor putea cumpăra produse ieftine şi de calitate superioară celor din supermarketuri sau pieţe.

Mai mult, în acest magazin se vor comercializa şi cele trei produse tradiţionale înregistrate în urmă cu trei ani de către Asociaţia Moldoovis Botoşani.

„Intenţia mea este să amenajez într-una din clădirile Staţiunii de Cercetare Popăuţi, un depozit de păstrare-maturare şi un magazin care să valorifice producţia pe care o avem la staţiune. Eu sper ca până la 30 noiembrie să terminăm cu tot ce înseamnă atestarea produselor tradiţionale şi în primăvară să deschidem magazinele. Vorbim în primul rând de brânză dar putem comercializa şi alte produse cum ar fi pastrama de oaie, miei”, a spus Ionică Nechifor.

În primăvara anului viitor, Staţiunea de Cercetare Popăuţi va comercializa în noul magazin inclusiv miei. „Avem experienţa anului 2013 când am vândut miei pentru Paşte. Au venit foarte mulţi cumpărători şi am valorificat toţi mieii. A fost un preţ acceptabil şi iar oamenii au fost convinşi că vor lua un produs sigur”, a adăugat directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )