Connect with us

Sport

FCM Dorohoi a pierdut cu 4-0 la Buzău

Published

on

dorohoi-voluntari (14)

FCM Dorohoi a suferit o nouă înfrângere în Liga a II-a şi rămâne fără victorie după şase etape din acest sezon. Formaţia pregătită de Vespazian Colban a fost învinsă cu scorul de 4-0 de către Gloria Buzău, într-un meci disputat în deplasare.


Omul meciului a fost botoşăneanul Clement Pălimaru care a reuşit să marcheze trei din cele patru goluri ale formaţiei Gloria Buzău. Pălimaru a deschis scorul în minutul 20 cu un şut de la zece metri. 12 minute mai târziu, Pălimaru pătrunde în careu şi îl execută pentru a doua oară pe goalkeeperul botoşănean. Cu două minute înainte de finalul primei reprize, acelaşi Pălimaru centrează perfect în careu iar Răduca marchează pentru 3-0.

În repriza secundă, Clement Pălimaru reuşeşte tripla şi mai are două şanse mari de a înscrie. S-a încheiat 4-0 pentru Gloria Buzău iar FCM Dorohoi rămâne fără victorie în Liga a II-a.

Gloria: Stoicescu – Cl. Dumitrescu, D. Ghiţă, Ct. Vlaicu, G. Marcu, N. Popescu, Dăniţă (cpt.), Tigoianu (58 Burlacu), Bobe (Iordache), Răduca (80 Voicu), Pălimaru
Rezerve: Gherasim – Agache, A. Voicu, D. Burlacu, R. Dumitru, Amet, Cr. Iordache
Antrenor: Viorel Ion

FCM Dorohoi: C. Ungureanu – Cososchi, G. Luca, Orăşanu (cpt.) (78 Stancoschi), Grumezescu, Vrabie, Ed. Sandu (85 Tudorache), Pavăl, Ghiviziu, A. Vlaicu (72 Lumaicu), Barabaş
Rezerve: Prisacă – Juncănaru, Lumaicu, Mateiuc, Amarinei, Tudurache, Stancoschi
Antrenor: Vespazian Colban

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )