Connect with us
banner ad

Administratie

Un nou control la Staţiunea de Cercetare Popăuţi. Nechifor acuză că este un control comandat politic

Published

on

popautistatiune

Staţiunea de Cercetare Popăuţi este din nou în centrul unui scandal. Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi acuză că este vorba de control comandat politic de către unii membri PSD.

La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat târgul Agro-Zoo, un eveniment la care au fost invitaţi prefectul Costică Macaleţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu. Imediat după acest târg, au apărut o serie de reclamaţii. Directorul staţiunii susţine că de fapt este vorba despre o răzbunare a unor reprezentanţi PSD care nu au fost invitaţi la târgpentru a-şi face campanie electorală.

„S-a comandat un control la Staţiunea de Cercetare Popăuţi. Din punctul meu de vedere, este o comandă a PSD chiar dacă acolo este o petiţie formulată de aşa-zişi revoltaţi care nici măcar nu ştiu ce au semnat. Din sursele mele, este o comandă a PSD. Inclusiv doamna Federovici a afirmat că au fost câteva persoane la dumneaei şi le-a îndrumat să facă petiţie. Dorinţa lor este de a schimba directorul. Faptul că nu au fost invitaţi la Târgul Agro-Zoo, pentru că am ţinut ca acest eveniment să fie unul apolitic, i-a deranjat pe cei de la PSD”, a spus Ionică Nechifor care a adăugat:

nechiforionica

„Acuzele care ni se aduc, au făcut obiectul şi unor cercetări penale dar nu s-au confirmat. Vor cu orice preţ să schimbe directorul. Nu o să aibă satisfacţia asta. Îi mai asigur că tot ceea ce fac este transparent. Am stopat furturile, am stopat tot ce era indisciplină şi acum Staţiunea de Cercetare Popăuţi se descurcă fără banii promişi de la guvern. Le recomand pesediştilor să aducă bani la staţiune dacă vor să facă ceva bun. După câte controale am avut în ultima perioadă, să mai vină o echipă de opt-nouă oameni nu face altceva decât să bulverseze activitatea staţiunii”, a precizat directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )