Connect with us

Sanatate

Poliţistul implicat în accidentul rutier de ieri se află în stare bună

Published

on

accident victoriei

Barbatul de 38  de ani a fost internat in Spitalul Clinic de  Neurochirurgie si va ramane in grija medicilor  ieseni cel putin o saptamana. Investigatiile  au aratat ca acesta are o fractura de coloana  cervicala.

“Pacientul a fost diagnosticat cu fractura  cervicala, luxatie ale vertebrelor C6 si C7, plus  fractura de masa laterala C6. Fractura craniana nu  s-a confirmat si nici hematomul. Pacientul va  ramane internat in spital cel putin sapte zile”.a declarat dr. neurochirurg Marius Dabija, purtator  de cuvant Spitalul Clinic de Neurochirurgie Iasi.

Politistul ranit in accidentul rutier din municipiu a fost transferat la Iasi cu elicopterul Smurd FOTO

UPDATE Accident cu cinci victime în municipiul Botoşani FOTO

Va reamintim ca pacientul a fost preluat, in cursul zilei de ieri de un elicopter Smurd, care a aterizat in poligonul ACR.
Politistul, angajat al  Serviciului de Informatii si Protectie Interna, a  ajuns in spital dupa ce a produs un accident rutier  in municipiul Botosani. El a ignorat semnul STOP si  s-a izbit violent intr-o masina de taxi. Fiica lui,  dar si o alta copila aflata in autoturism au ajuns in  sectia de pediatrie. La spitalul judetean au fost  transportate si doua femei aflate in taxi. Toate  victimele accidentului se afla intr-o stare buna.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad