Connect with us

Politica

Liberalii pregătesc înlocuirea lui Dumitru Zmău din Consiliul Judeţean

Published

on

zmau

Consilierul liberal Dumitru Zmău a anunţat că va trece oficial la Partidul Liberal Reformator şi că va susţine schimbarea vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean. Acest lucru i-a deranjat pe liderii PNL care vor încerca înlocuirea lui Dumitru Zmău cu un alt liberal.

Florin Ţurcanu susţine că juriştii cu care lucrează au analizat foarte bine legislaţia şi există posibilitatea ca Dumitru Zmău să fie înlocuit din funcţia de consilier judeţean.

„Aderarea sau susţinerea altui partid, duce la pierdere calităţii de membru de partid. Mă refer la domnul Zmău. El a aderat la PLR-ul ăsta care nici nu există. Avea depusă hârtie la CJ şi la partid că rămâne liberal, a semnat proiectul de hotărâre privind schimbarea vicepreşedinţilor pe 19 septembrie iar pe 29 septembrie a depus pentru PLR. Asta înseamnă că în momentul în care era liberal în acte, a făcut un lucru care nu se face. Voi propune în plenul Consiliului Judeţean, înlocuirea domnului Zmău”, a declarat Florin Ţurcanu.

Pentru a pune în aplicare decizia de înlocuire a lui Dumitru Zmău va trebui un vot favorabil din partea consilierilor judeţeni. Florin Ţurcanu susţine că nu are nicio emoţie în acest sens.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad