Connect with us

Politica

Cristian Achiţei reacţionează după declaraţiile lui Ţâbuleac: „Să-şi vadă de partidul lui şi madama lui candidată la preşedinţie care o să ia 0% voturi la Botoşani”

Published

on

achiteicristian

Ieri, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii PMP acuzau că proiectele Consiliului Judeţean sunt blocate şi afirmau că mizează pe voturile democrat liberalilor la alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie.

În cursul zilei de astăzi, Cristian Achiţei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a reacţionat dur la adresa lui Mihai Ţîbuleac, fostul său coleg din Partidul Democrat Liberal.

„Am văzut că ieri s-a trezit din hibernare un partid inexistent ca activitate în judeţul Botoşani. Mă refer la Partidul Mişcarea Populară. Prin vocea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean şi prin vocea unui domn care nici măcar nu ştiu cum îl cheamă şi nu ştiu cine e ăsta de la nivelul lor naţional, s-au trezit vorbind despre faptul că la Consiliul Judeţean proiectele ar fi blocate. Ca să terminăm cu discuţia asta indusă şi de pesedişti, care habar nu au despre proiectele judeţului Botoşani, ba mai şi blochează proiectele Consiliului Judeţean, toate proiectele pe fonduri europene sunt în drulare. Stadiile fizice sunt conform graficelor asumate şi toţi banii europeni sunt traşi exact conform graficelor asumate”, a spus Cristian Achiţei care a adăugat:

„Domnul Ţîbuleac să-şi vadă de partidul lui şi madama lui candidată la preşedinţie care o să ia 0% voturi la Botoşani. O să fie tot pe ultimul loc. Să nu mai aibă grija membrilor PDL. Toţi membrii PDL sunt ancoraţi total la ora asta în campania electorală pentru Klaus Iohannis”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad