Connect with us

Sport

Ceahlăul – FC Botoşani. Leo Grozavu: „Nu ştiu dacă plecăm cu prima şansă. Ceahlăul are mai multă experienţă în Liga I”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani va întâlni mâine după amiază pe Ceahlăul Piatra Neamţ, o echipă care şi-a revenit după startul slab de sezon. Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, este rezervat în declaraţii înainte acestei partide.

Deşi FC Botoşani este cotată cu prima şansă, Leo Grozavu consideră că meciul va fi unul echilibrat şi niciuna dintre formaţii nu este favorită.

„Una este ce ne dorim şi alta e ce reuşim. Partida se joacă pe teren. Sper să vină şi o victorie după două rezultate de egalitate. Ceahlăul trece printr-o perioadă foarte bună, au recâştig atmosfera  de la venirea domnului Florin Marin. În acelaşi timp, şi noi trecem printr-o formă sportivă bună. Nu ştiu dacă plecăm cu prima şansă. Ceahlăul are mai multă experienţă în Liga I. Noi suntem o echipă în formare dar care are potenţial. Putem învinge pe oricine dar putem să şi pierdem cu o orice adversar”, a spus Leo Grozavu.

Antrenorul botoşănean şi-a studiat adversarul de mâine şi consideră că nu va fi un meci spectaculos. El se aşteaptă la o partidă echilibrată şi ar fi foarte mulţumit dacă FC Botoşani s-ar impune cu 1-0.

„I-am studiat foarte bine. Au un grup, unit, echipă muncitoare. Nu sunt o echipă spectaculoasă dar sunt o echipă pragmatică, bine organizată pe faza defensivă. Va fi o partidă dificilă. Suntem două echipe asemănătoare. În zona Moldovei sunt jucători sunt muncit. Nu am văzut o echipă în Moldova care să joace spectaculos. Ne dorim să facem cu toţii spectacol dar trebuie să putem. Nu ne permitem să aducem jucători  gata formaţi. De aceea luăm jucători din ligile inferioare pe care îi formăm. La Chiajna am marcat tei goluri şi nu am reuşit să câştigăm. Acasă nu am primit niciun gol dar tot nu am câştigat. Un 1-0 m-ar face foarte bucuros”, a precizat tehnicianul botoşănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad